Canal Digital OnePlace – Android TV-box

OnePlace

 

Vår mest banbrytande box någonsin. OnePlace ger dig all den TV-underhållning du vill ha precis när det passar dig. Dessutom har du möjlighet att ladda ner spel, streaming-appar och mycket mer i Google Play Store. OnePlace förenklar all TV-underhållning med streaming, röstsök, smarta rekommendationer, TV-guide och veckoarkiv. Du har även möjlighet att spela in om du väljer till en hårddisk.

  • Samlar live-TV och streaming på ett ställe
  • Ladda ner appar och spel i Google Play Store
  • Hitta innehåll snabbt med hjälp av röstsök
  • Bluetooth-fjärrkontroll
  • 4K ultra HD-kompatibel

 

Vad är OnePlace?

 

OnePlace är vår senaste box som samlar allt på ett ställe, detta i en helt ny användarupplevelse. Du kan se vanlig TV som du är van vid, men du får även tillgång till playtjänster och spel via Google Play Store.

Om du har bredband kan du se fram emot en enklare, smartare och snabbare TV-upplevelse. Har du inte internet kan du fortfarande beställa vår HD-Box Smart.

 

 

 

Hitta enklare

Med vanlig TV, streaming av filmer och serier, arkiv, inspelning, spel och appar samlat på ett och samma ställe får du en fullständig översikt med allt du kan välja mellan.

Snabbare med röstsök

Med OnePlace kan du söka på allt innehåll som är tillgängligt. Skriv in eller tryck på mikrofonen på fjärrkontrollen för att använda det smarta röstsöket.

Fjärrkontroll med Bluetooth

Fjärrkontrollen kommunicerar med OnePlace via Bluetooth. Det betyder att du inte behöver peka den mot boxen för att den ska funka. Du kan till och med gömma undan boxen.

Smarta rekommendationer

Ju mer du använder OnePlace desto bättre lär den sig vilken sorts program du vill se. Canal Digital jobbar hela tiden med att ge dig de bästa TV-tipsen.

Inbyggd Chromecast

OnePlace har inbyggt Chromecast. Detta gör att du kan enkelt koppla upp din mobiltelefon, surfplatta eller dator till din TV. Du kan enkelt dela video, bilder och musik till TV:n.

Se TV var och när du vill

Börja se en film på OnePlace och fortsätt sen att kolla i telefonen på bussen. Med vår playtjänst ser du på TV på dina villkor, när det passar dig.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.